*  Uitstekende prijs kwaliteit verhouding       *  Geen aanbetaling nodig       *  Standaard 5 tot 10 jaar garantie       *  Geen voorrijkosten       *  Duurzame behandelingsmethoden       *  Snel inzetbaar voor uw klus

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader

Gevel impregneren Vuren

Begint uw gevel zijn stralende aanzicht te verliezen? Dan is er een grote kans dat de weersomstandigheden in de gevel zijn getrokken. Eén van de hoofdoorzaken van een bevuilde gevel zijn namelijk weersomstandigheden. Vocht trekt namelijk in de stenen waardoor algen en mos op de gevel kunnen ontstaan. Bij lage temperaturen kan het zelfs zo zijn dat het vocht bevriest in de stenen, waardoor er schuren in de gevels kunnen ontstaan. Om te voorkomen dat er vocht in uw gevel kan trekken, kunt u uw gevel laten impregneren in Vuren en omstreken.

Wat houdt het impregneren van de gevel in?

Tijdens het impregneren van de gevel in Vuren wordt er een impregneermiddel aangebracht wat in de poriën van de gevel trekt en een waterafstotende beschermlaag vormt. Hiermee bescherm je de gevel vervolgens tegen vorst, zure regen en schimmel. Het impregneren is niet allen goed voor de schimmels het zorgt er namelijk ook voor dat graffiti slechter zal hechten op uw gevel en dat de gevel brandvertragend wordt. Naast al deze voordelen verbetert gevel impregnatie ook het binnenklimaat. Genoeg voordelen dus om te kiezen voor het impregneren van uw gevel!

Laat uw gevel in Vuren impregneren door Heuverling Gevelrenovatie!

Bij Heuverling Gevelrenovatie staan onze werknemers voor u klaar voor alles wat met uw gevel te maken heeft. Of het nu gaat om het schoonmaken, impregneren of het coaten van de gevel. Met al tientallen jaren ervaring, zijn onze medewerkers zeer vakkundig en beschikken ze over de juiste apparatuur om uw gevel te reinigen. We bekijken samen met u de bevuilde gevel en geven op basis hiervan onze adviezen. Heeft u interesse in onze service wat betreft uw gevel impregneren in Vuren en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze medewerkers zullen met veel plezier voor u klaarstaan! Voor meer informatie en eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Gevel reinigen

Gevelreiniging laat uw bedrijfspand of woning er weer verzorgd uitzien. Door veroudering en weersomstandigheden  kan uw  gevel aangetast worden. Ook kan een gereinigde gevel toekomstige schade voorkomen.

a

Gevel Renovatie

Professionele gevelrenovatie door Heuverling Gevelrenovatie,  Laat bijvoorbeeld uw voegwerk opnieuw voegen of laat uw gevel opnieuw bijwerken en verven. Naast het repareren van gevels doen wij ook daken.

a

Gevel Impregneren

Gevel impregnatie maakt uw gevel waterafstotend. Hierdoor blijft er geen vocht achter in de stenen. Het binnenklimaat zal verbeteren. Dit zorgt ervoor dat uw stookkosten zullen dalen.

a

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

   Chat openen
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?