Gevel Impregneren

Vocht veroorzaakt veel schade aan uw bedrijfspand of woning. Het water trekt in de stenen waardoor er mos en schimmels ontstaan. Bij lage temperaturen kan het vocht in de stenen bevriezen, waardoor de stenen beschadigen of zelfs scheuren. Heuverling Gevelreparatie kan u helpen dit te voorkomen door uw gevel te impregneren.

Gevel impregnatie maakt uw gevel waterafstotend. Hierdoor blijft er geen vocht achter in de stenen na bijvoorbeeld een regenbui. Ook hecht graffiti zich niet aan de stenen door de laag impregneermiddel. Doordat de verf niet in de stenen kan trekken, is het reinigen van uw gevel de volgende keer sneller en makkelijker. Uw muur blijft dankzij het impregneermiddel langer schoon dan voor de behandeling. Hierdoor heeft u ook langer plezier van onze gevelreiniging.

Er zijn nog meer voordelen aan het impregneren van uw gevel. Het binnenklimaat zal verbeteren. Dit zorgt ervoor dat uw stookkosten zullen dalen. Ook is uw muur brandvertragend na de coating. Hierdoor wordt ook uw eigen veiligheid verbeterd. Tot slot beschermt de laag impregneermiddel uw muur tegen zure regen.

Heuverling Gevelreparatie impregneert uw gevel veilig en professioneel. Onze medewerkers beschikken over de juiste apparatuur en kennis. Tevens zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf.

Heeft u interesse in onze gevel impregnatie ? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

    Chat openen
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?