Gevel werkzaamheden:

Gevelcoating

Gevelcoating is een van de betaalbare gevel werkzaamheden om uw bedrijfspand of woning er weer representatief uit te laten zien. De coating kan zowel bij stenen als stalen gevels worden toegepast. Heuverling Gevelreparatie kan uw bedrijfspand of woning er weer zo goed als nieuw uit laten zien.

Gevel impregneren

Vocht veroorzaakt veel schade aan uw bedrijfspand of woning. Het water trekt in de stenen waardoor er mos en schimmels ontstaan. Bij lage temperaturen kan het vocht in de stenen bevriezen, waardoor de stenen beschadigen of zelfs scheuren. Heuverling Gevelreparatie kan u helpen dit te voorkomen door uw gevel te impregneren.

Gevelreiniging

Gevelreiniging laat uw bedrijfspand of woning er weer verzorgd uitzien. Door veroudering en weersomstandigheden  kan uw  gevel aangetast worden. Ook kan een gereinigde gevel toekomstige schade voorkomen. Een schoon pand of woning geeft een goede eerste indruk. Heuverling Gevelrenovatie kan u hierbij helpen.

Graffiti verwijderen

Ongewenste graffiti op uw bedrijfspand of woning ? Heuverling Gevelreparatie kan u helpen hier vanaf te komen en de oppervlakten te beschermen. Voor elk materiaal hebben wij een oplossing.

Bent u toe aan een nieuw uiterlijk van u gebouw dan zit u bij Heuverling aan het juiste adres. Het weer heeft veel invloed op een gevel, na verloop van tijd zorgen de weersomstandigheden voor een laagje vervuiling die uw gevel en grauw of zelfs vies uit laat zien. Ook de voegen verzwakken als er een lange tijd geen aandacht aan besteed wordt. Om een mooi, schoon en representatief uiterlijk te garanderen is het daarom van belang regelmatig een professional in te schakelen voor gevelrenovatie.

Heeft u interesse in de verschillende  gevel werkzaamheden die Heuverling Gevelrenovatie aanbiedt? Neem dan snel contact met ons op. Bel telefonisch of stuur een mail. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact op met u.

    Chat openen
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?