*  Uitstekende prijs kwaliteit verhouding       *  Geen aanbetaling nodig       *  Standaard 5 tot 10 jaar garantie       *  Geen voorrijkosten       *  Duurzame behandelingsmethoden       *  Snel inzetbaar voor uw klus

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader

Voeg-& Spouwlood

Voeg en spouwlood is een essentieel deel van het onderhoud van uw dak. Dit zorgt voor de waterbestendigheid van uw dak. Daarom is het belangrijk dat dit goed wordt onderhouden. Dit moet vakkundig en precies worden vervangen zodat lekkage wordt voorkomen. Lood kan na een tijd gaan scheuren of slijten en is het belangrijk dat dit op de juiste manier word geplaatst of vervangen. Wij kunnen met verschillende methodes het lood vervangen. Zo is uw dak bestendig tegen weer, wind en neerslag.

Één van de methodes is door het lood te vervangen tot op het binnenblad. Dan wordt het oude lood toegepast door stenen te verwijderen in de buitenmuur, en daarna met de nieuwe laag lood terug te metselen. Vaak is dit een goede methode voor platte daken en wordt het daarbij netjes afgewerkt op het bestaande voegwerk. Bij de andere manier word gebruik gemaakt van loodklemmen. Deze word vaak gebruikt bij schoorstenen. Hier word de lintvoeg verwijderd en opnieuw dicht gevoegd met het lood.

Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie over onze methodes rondom het vervangen van voeg en spouwlood, neem dan telefonisch contact met ons op of via het contactformulier op de contactpagina. Wij gaan graag met uw aanvraag aan de slag.

    Chat openen
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?