Graffiti verwijdering

Ongewenste graffiti op uw bedrijfspand of woning ? Heuverling Gevelreparatie kan u helpen hier vanaf te komen en de oppervlakten te beschermen. Kies voor graffiti verwijdering. Voor elk materiaal hebben wij een oplossing.

De graffiti op uw gevel kunnen wij met verschillende manieren verwijderen:

Recent aangebrachte graffiti kan in de meeste gevallen met chemische reiniging worden verwijderd. Daarbij wordt eerst schoonmaakmiddel op de gevel gesmeerd. De verf zal zich oplossen in het schoonmaakmiddel. Uiteindelijk wordt de gevel schoon gespoten met warm water voor de laatste resten.

Graffiti die al langere tijd op uw muur zit heeft een heftigere reiniging nodig. Hier wordt meestal zandstralen voor gebruikt. De zandstralen bestaan uit een mengsel van zand en water. Dit wordt met semi-hoge druk op uw gevel gespoten.

Om uw muren tegen graffiti te beschermen kunt u uw muren laten coaten. De coating kan in verschillende kleuren of transparant. Ook kunt u kiezen tussen permanente en niet permanente coating:

Permanente coating is de beste optie om uw gebouw te beschermen tegen graffiti. De coating zorgt ervoor dat graffiti zich niet meer kan hechten aan het oppervlak. Hierdoor is de verf makkelijker te verwijderen van de muur.

Niet permanente coating is een zeer goede optie als permanente coating niet uw voorkeur heeft. De permanente coating heeft een glans die zichtbaar blijft op de muur. De niet permanente coating is niet zichtbaar. Het enige nadeel is dat de coating opnieuw aangebracht moet worden na het verwijderen van graffiti.

Heeft u interesse in onze service wat betreft graffiti verwijdering ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

    Chat openen
    Hallo,
    Kunnen we je helpen?