*  Uitstekende prijs kwaliteit verhouding       *  Geen aanbetaling nodig       *  Standaard 5 tot 10 jaar garantie       *  Geen voorrijkosten       *  Duurzame behandelingsmethoden       *  Snel inzetbaar voor uw klus

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader

Gevel laten schoonmaken Made

Uw gevel is het buitenaanzicht van uw woning, daarom is het ook belangrijk dat deze er netjes uitziet. Het onderhouden van uw gevel is niet alleen belangrijk voor het aanzicht, het draagt ook bij aan de levensduur van uw woning. Door veroudering en weersomstandigheden kan uw gevel worden aangetast. Zodra u dit op tijd aanpakt, kan levensduur van de gevel worden verlengd. Het kan natuurlijk ook zijn dat de gevel er gewoon niet meer fraai uitziet, ook dan is het belangrijk dat u de gevel laat reinigen. Niemand wil zich immers irriteren aan een vieze gevel. Daarom zijn wij er bij Heuverling Gevelrenovatie en kunt u door ons uw gevel laten schoonmaken in Made en omstreken!

Werkzaamheden

Bij Heuverling Gevelrenovatie reinigen wij uw gevel op professionele en veilige wijze. Voor iedere gevel is er een andere aanpak nodig en daarom bieden wij 3 verschillende opties aan. Allereerst stoom cleanen, hierbij wordt met behulp van stoom uw gevel gereinigd. Dit wordt vaak gebruikt bij de lichte reiniging van bijvoorbeeld algen en mos. Een tweede optie is chemische reiniging, hierbij wordt eerst een chemisch schoonmaakmiddel op de gevel gesmeerd en vervolgens met warm water gespoten. Dit is voor de iets zwaardere bevuiling. Onze derde optie is voor de echt bevuilde gevels, hiervoor gebruiken we zandstralen. Met zandstralen verwijderen we hardnekkig vuil zoals graffiti.

Uw gevel laten schoon maken door Heuverling Gevelrenovatie in Made en omstreken!

Met al tientallen jaren ervaring zijn onze medewerkers zeer vakkundig en beschikken ze over de juiste apparatuur om uw gevel te reinigen. We bekijken samen met uw de bevuilde gevel en geven op basis hiervan onze adviezen. Heeft u interesse in onze service wat betreft uw gevel laten schoonmaken in Made en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze medewerkers zullen met veel plezier voor u klaarstaan! Voor meer informatie en eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Gevel reinigen

Gevelreiniging laat uw bedrijfspand of woning er weer verzorgd uitzien. Door veroudering en weersomstandigheden kan uw gevel aangetast worden. Ook kan een gereinigde gevel toekomstige schade voorkomen.

a

Gevel Renovatie

Professionele gevelrenovatie door Heuverling Gevelrenovatie, Laat bijvoorbeeld uw voegwerk opnieuw voegen of laat uw gevel opnieuw bijwerken en verven. Naast het repareren van gevels doen wij ook daken.

a

Gevel Impregneren

Gevel impregnatie maakt uw gevel waterafstotend. Hierdoor blijft er geen vocht achter in de stenen. Het binnenklimaat zal verbeteren. Dit zorgt ervoor dat uw stookkosten zullen dalen.

a

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

   Chat openen
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?