*  Uitstekende prijs kwaliteit verhouding       *  Geen aanbetaling nodig       *  Standaard 5 tot 10 jaar garantie       *  Geen voorrijkosten       *  Duurzame behandelingsmethoden       *  Snel inzetbaar voor uw klus

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader

Gevel reiniging Etten-Leur

Begint u zich te ergeren aan het vervuilde aanzicht van uw gevel? Dan wordt het tijd om hier wat aan te doen. Uw gevel is immers het eerste aanzicht van uw woning of bedrijf. De oplossing om uw gevel weer te laten stralen is; gevel reiniging in Etten-Leur en omstreken. Het reinigen van uw gevel zal niet alleen zorgen voor een frisse en nette uitstraling, maar het zorgt er ook voor dat er minder snel vuil op de gevel terecht zal komen. Bij Heuverling Gevelrenovatie bieden we verschillende soorten reiniging. Twijfelt u welke het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.

Soorten reiniging

Voor de reiniging van uw gevel in Etten-Leur bieden we 3 verschillende opties aan. Allereerst stoom cleaning. Deze manier van reinigen is geschikt voor de lichte bevuiling aan uw gevel. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld algen en mos. Voor de grotere vervuiling kunt u gaan voor chemische reiniging. Hierbij wordt eerst een chemische laag aangebracht die het vuil oplost, waarna de gevel wordt afgespoten met warm water. Tot slot kunt u kiezen voor zandstralen, waarmee zelfs graffiti van uw muur kan worden verwijderd. Als u moeite heeft met het bepalen welke aanpak het beste is, kunt u contact met ons opnemen en zullen we samen naar de beste oplossing kijken.

Laat uw gevel reiniging in Etten-Leur uitvoeren door Heuverling Gevelrenovatie!

Bij Heuverling Gevelrenovatie staan onze werknemers voor u klaar voor alles wat met uw gevel te maken heeft. Of het nu gaat om het schoonmaken, impregneren of het coaten van de gevel. Met al tientallen jaren ervaring, zijn onze medewerkers zeer vakkundig en beschikken ze over de juiste apparatuur om uw gevel te reinigen. We bekijken samen met u de vervuilde gevel en geven op basis hiervan onze adviezen. Heeft u interesse in onze service wat betreft gevel reiniging in Etten-Leur en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze medewerkers zullen met veel plezier voor u klaarstaan! Voor meer informatie en eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Gevel reinigen

Gevelreiniging laat uw bedrijfspand of woning er weer verzorgd uitzien. Door veroudering en weersomstandigheden  kan uw  gevel aangetast worden. Ook kan een gereinigde gevel toekomstige schade voorkomen.

a

Gevel Renovatie

Professionele gevelrenovatie door Heuverling Gevelrenovatie,  Laat bijvoorbeeld uw voegwerk opnieuw voegen of laat uw gevel opnieuw bijwerken en verven. Naast het repareren van gevels doen wij ook daken.

a

Gevel Impregneren

Gevel impregnatie maakt uw gevel waterafstotend. Hierdoor blijft er geen vocht achter in de stenen. Het binnenklimaat zal verbeteren. Dit zorgt ervoor dat uw stookkosten zullen dalen.

a

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

   Chat openen
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?