*  Uitstekende prijs kwaliteit verhouding       *  Geen aanbetaling nodig       *  Standaard 5 tot 10 jaar garantie       *  Geen voorrijkosten       *  Duurzame behandelingsmethoden       *  Snel inzetbaar voor uw klus

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader

Gevel zandstralen

Zijn er vandalen geweest die uw gevel hebben verpest? Dan begrijpen wij dat het belangrijk is uw gevel zo snel mogelijk te laten reinigen. Wij begrijpen dat graffiti voor sommige mooie kunst is, maar niemand zit er op te wachten dat dit ongewenst op de gevel wordt gespoten. Gelukkig is het zelfs bij graffiti nog mogelijk om uw gevel weer te laten stralen als nieuw. Bij Heuverling Gevelrenovatie zijn onze werknemers namelijk gespecialiseerd in het zandstralen van de gevel. Met deze techniek is het mogelijk om graffiti volledig van uw gevel te verwijderen.

Voorkom dat het nog een keer gebeurd

Zodra onze werknemers bij u langskomen, beoordelen ze de ernst van de situatie en gaan ze aan de slag met het zandstralen van de gevel. Nadat het zandstralen is voltooid en de gevel vrij is van graffiti, raden wij aan om de gevel ook te laten impregneren. Door een impregneerlaag aan te brengen, wordt een beschermende laag gecreëerd die ervoor zorgt dat graffiti minder goed hecht.

Laat uw gevel zandstralen door Heuverling Gevelrenovatie!

Bij Heuverling Gevelrenovatie staan onze werknemers voor u klaar voor alles wat met uw gevel te maken heeft. Of het nu gaat om het schoonmaken, impregneren of het coaten van de gevel. Met al tientallen jaren ervaring, zijn onze medewerkers zeer vakkundig en beschikken ze over de juiste apparatuur om uw gevel te reinigen. We bekijken samen met u de vervuilde gevel en geven op basis hiervan onze adviezen. Heeft u interesse in onze service wat betreft het zandstralen van de gevel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze medewerkers zullen met veel plezier voor u klaarstaan! Voor meer informatie en eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Gevel reinigen

Gevelreiniging laat uw bedrijfspand of woning er weer verzorgd uitzien. Door veroudering en weersomstandigheden  kan uw  gevel aangetast worden. Ook kan een gereinigde gevel toekomstige schade voorkomen.

a

Gevel Renovatie

Professionele gevelrenovatie door Heuverling Gevelrenovatie,  Laat bijvoorbeeld uw voegwerk opnieuw voegen of laat uw gevel opnieuw bijwerken en verven. Naast het repareren van gevels doen wij ook daken.

a

Gevel Impregneren

Gevel impregnatie maakt uw gevel waterafstotend. Hierdoor blijft er geen vocht achter in de stenen. Het binnenklimaat zal verbeteren. Dit zorgt ervoor dat uw stookkosten zullen dalen.

a

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

   Chat openen
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?