*  Uitstekende prijs kwaliteit verhouding       *  Geen aanbetaling nodig       *  Standaard 5 tot 10 jaar garantie       *  Geen voorrijkosten       *  Duurzame behandelingsmethoden       *  Snel inzetbaar voor uw klus

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader

Voegbedrijf Zevenbergen

Bij Heuverling Gevelrenovatie zijn we gespecialiseerd in het leveren van uitstekend voegwerk voor zowel woningen als bedrijfspanden. Als voegbedrijf in Zevenbergen begrijpen we dat de staat van uw gevel van groot belang is voor de uitstraling van uw woning of bedrijf. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder het vernieuwen, herstellen, en reinigen van voegen. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om traditioneel voegwerk, knipvoegen of gesneden voegen, ons team is namelijk gespecialiseerd in het werken met alle soorten voegen.

Kies voor vakmanschap

Bij Heuverling Gevelrenovatie is het uitvoeren van voegwerk niet het enige wat we doen. Wij adviseren namelijk ook over de preventieve maatregelen en geven tips voor het behoud van uw gevel. Nadat wij langs zijn geweest voor bijvoorbeeld het opnieuw voegen van uw woning, zullen wij u ook adviseren in de vervolgstappen. Zodra het tijd wordt voor onderhoudt kunt u dan ook weer bij ons aan de bel trekken en met veel plezier komen wij uw voegwerk onderhouden of reinigen.

Laat uw huis in Zevenbergen opnieuw voegen door voegbedrijf Heuverling Gevelrenovatie!

Bij Heuverling Gevelrenovatie staan onze werknemers als voegbedrijf in Zevenbergen voor u klaar omtrent alles wat met uw gevel en voegen te maken heeft. Of het nu gaat om het schoonmaken, impregneren of het opnieuw voegen van de gevel. Met al tientallen jaren ervaring, zijn onze medewerkers zeer vakkundig en beschikken ze over de juiste apparatuur om uw huis opnieuw te voegen. We bekijken samen met u de verouderde voegen en geven op basis hiervan onze adviezen. Heeft u interesse in onze service wat betreft het opnieuw voegen van uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze medewerkers zullen met veel plezier voor u klaarstaan! Voor meer informatie en eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Gevel reinigen

Gevelreiniging laat uw bedrijfspand of woning er weer verzorgd uitzien. Door veroudering en weersomstandigheden  kan uw  gevel aangetast worden. Ook kan een gereinigde gevel toekomstige schade voorkomen.

a

Gevel Renovatie

Professionele gevelrenovatie door Heuverling Gevelrenovatie,  Laat bijvoorbeeld uw voegwerk opnieuw voegen of laat uw gevel opnieuw bijwerken en verven. Naast het repareren van gevels doen wij ook daken.

a

Gevel Impregneren

Gevel impregnatie maakt uw gevel waterafstotend. Hierdoor blijft er geen vocht achter in de stenen. Het binnenklimaat zal verbeteren. Dit zorgt ervoor dat uw stookkosten zullen dalen.

a

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

   Chat openen
   Hallo,
   Kunnen we je helpen?